home        voor wie        behandelingen        prijslijst        contact  
 
   
     
 
 

Bewegen & Afslanken

 

Actief doelgerichte bewegingstherapie

 

TMF-cabine

In een verwarmde cabine voert u specifieke bewegingen uit, doelgericht en medisch verantwoord. Dit gebeurt liggend, zodat uw rug en gewrichten worden ontlast. De warmte in deze cabine voorkomt spierpijn en bevordert de doorbloeding en versnelt uw resultaat. De individuele oefeningen zijn voor elke vrouw haalbaar en zonder risico! Een oefenprogramma is immers 'op maat' gemaakt en wordt uitgevoerd onder begeleiding van een kinesitherapeute. Bodydynamic biedt aldus een kans aan personen die omwille van gezondheidsredenen geen belastende sport meer kunnen beoefenen!


Fitvibe Trilplaat

In ons instituut bieden we ook de mogelijkheid aan om te trainen op de Fitvibe®. Op de trilplaat worden uw spieren maximaal aangespannen en krijgt u door dit effect een strakke huid. Ook de doorbloeding verbetert en de afvalstoffen worden sneller afgevoerd wat zorgt voor vermindering van cellulitis! Tijdens de training worden zelfs hormonen afgescheiden die de vetverbranding
stimuleren. U bepaalt wat u traint en de personal coach zorgt voor een effectieve en gevarieerde trainingsopbouw. Werken aan uw figuur was nog nooit zo gemakkelijk en dit slechts in 2 à 3 keer 20 min per week!
Vibratietraining is voor ALLE leeftijden. Voor senioren met aanleg tot ernstige spierverzwakking
en botontkalking is het zelfs een echte aanrader!

Icoone
Innoverende techniek in de strijd tegen cellulitis & huidverslapping

De Icoone® maakt gebruik van robodermie: de behandelkoppen bestaan uit honderden gaatjes die over de huid gerold worden. Hiermee worden de huid en het onderliggend bindweefsel via zuiging omhoog getrokken en dit niet alleen tussen de 2 rollen van de behandelkoppen, maar ook door de rollen zelf. Het effect op de huid en het bindweefsel is spectaculair! Een behandeling met de Icoone® is ook zeer aangenaam en enorm relaxerend.

» klik hier voor meer...

 
maak nu uw afspraak
 
SUPERPROMO COOLTECH| 0006-02-18 |
lees meer...
 
volg ons op facebook