home        voor wie        behandelingen        prijslijst        contact  
 
   
     
 
 

Weg met lokale vetophopingen dankzij COOLTech.

 

De COOLTech procedure is een revolutionaire techniek gebaseerd op een vaststelling die reeds meer dan 100 jaar geleden gedaan werd: Adipocyten zijn gevoeliger voor koude dan de andere cellen van ons organisme. Op het einde van de XIX de eeuw stelde men vast dat vrouwen die tijdens de wintermaanden
paard reden, niet volgens de « amazone » stijl, maar zoals de mannen, dus schrijlings, indeukingen vertoonden op de dijen door plaatselijk verdwijnen van vetcellen. Om dit fenomeen te vermijden raadde men aan om aangepaste kledij te dragen, de gekende paardrijbroek. Wetenschappelijk onderzoek heeft het nu mogelijk gemaakt om deze observatie om te zetten in een technologie die het mogelijk maakt plaatselijke vetophopingen, die zelfs bij mensen met een evenwichtig voedingspatroon die regelmatig fysieke inspanningen leveren ontstaan tijdens het ouder worden, te verminderen of verwijderen.

Wie komt in aanmerking voor COOLTech?

Mannen en vrouwen die ondanks een evenwichtige voeding en voldoende fysieke activiteiten vervelende lokale vetophopingen hebben, meestal ter hoogte van de buik, de rug of op de binnenzijde van de armen of dijen.

Voor meer medische info kunt u altijd terecht bij Dr. Callens 056 60 43 90.

 
maak nu uw afspraak
 
SUPERPROMO COOLTECH| 0006-02-18 |
lees meer...
 
volg ons op facebook